субота, 12 січня 2019 16:08

П'яний працівник СТО на краденому авто тікав від патрульних

  П'яний працівник викрав машину з СТО та влаштував погоню з правоохоронцями. Фото: Інформатор
П'яний працівник викрав машину з СТО та влаштував погоню з правоохоронцями. Фото: Інформатор

У Києві п'яний працівник СТО викрав з техстанції автомобіль Mercedes та влаштував погоню із патрульними.

"Співробітники поліції патрулювали вулицю Смілянську та побачили на проїжджій частині Mercedes на "євробляхах", який їхав "змійкою". Вони подали водієві знак, щоб він зупинив машину, але той в свою чергу набрав швидкість і спробував сховатися від поліцейських. Після кількох хвилин погоні, правоохоронцям вдалося обігнати універсал і перекрити дорогу, і "гонщик" зупинився", - про це повідомляє "Інформатор".

За даними поліцейських, чоловік працював на СТО, де Mercedes стояв на техобслуговуванні. Зловмисник викрав машину з боксу і прямував "на пошуки пригод". Якби його не помітили патрульні, про крадіжку стало б відомо тільки на наступний день.

Правоохоронцям також вдалося відшукати власника авто. Чоловік підтвердив, що його машина була на СТО. Про те що хтось катається на автівці в нетверезому вигляді по місту, власнику було невідомо.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На місце аварії прибули 30 "швидких": автобус в'їхав у зупинку

Викрадач відмовився проходити перевірку на драгері, але за словами патрульних, у нього були ознаки алкогольного сп'яніння: невиразна мова, різкий запах з рота і нерівна ходьба. Правоохоронці зазначили, що швидше за все, автомобіль буде відправлений на штрафмайданчик. Кримінальне провадження про незаконне заволодіння транспортним засобом на працівника СТО відкриють, якщо власник авто офіційно підтвердить викрадення. Водночас зловмиснику загрожує покарання за водіння в нетверезому вигляді і без документів.

  П'яний працівник викрав машину з СТО та влаштував погоню з правоохоронцями. Фото: Інформатор
П'яний працівник викрав машину з СТО та влаштував погоню з правоохоронцями. Фото: Інформатор

На Миколаївщині у ДТП потрапив заступник командувача Сухопутних військ України генерал-лейтенант Сергій Кропивченко. Аварія трапилася на трасі Миколаїв-Благовіщенське, поблизу населеного пункту Себіне Новоодеського району Миколаївської області через сильну ожеледицю.

Зараз ви читаєте новину «П'яний працівник СТО на краденому авто тікав від патрульних». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути