понеділок, 31 травня 2021 17:11

"Бикують не по-дитячому": п'яна пара влаштувала скандал - чоловік виявився поліцейським

"Бикують не по-дитячому": п'яна пара влаштувала скандал - чоловік виявився поліцейським
Фото: barnews.city

На Дніпропетровщині поліцейський з дружиною накинулися на перехожого з матами за те, що той попросив їх викликати друзів або драйвера і не сідати за кермо в нетверезому стані.

Відео інциденту розмістили на YouTube-каналі "Поліція Дніпра". На ньому видно що чоловік і жінка, перебуваючи в стані сильного алкогольного сп'яніння намагаються сісти в машину і виїхати з пікнікової зони.

У підписі до відео зазначено, що напівголий чоловік на відео – поліцейський, а жінка, яка намагається завести машину, – його дружина.

Перехожий зробив парі зауваження про те, що їм не варто в такому стані сідати за кермо. Однак у відповідь на нього посипалась нецензурна лайка. У нього навіть спробували забрати камеру з рук.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік погрожував стоматологу пістолетом на очах у 5-річної доньки

Після довгих суперечок з використанням нецензурних слів і особистих образ на адресу перехожого, поліцейський залишився в пікніковій зоні, а його нетвереза дружина все ж сіла за кермо автомобіля і поїхала в невідомому напрямку.

"Будучи в п'яному стані, чоловік, розуміючи всю ступінь відповідальності, після зауваження не бажав їхати, але дружина вважає інакше. Нова поліція України. Неправомірні дії співробітників патрульної поліції Новомосковська. Свавілля органів виконавчої влади. Поліцейські порушують закон. П'яна дружина співробітника поліції вирішила, що вона теж поліцейський, і бикує не по-дитячому", - сказано в описі до відео.

Відомо, що чоловік - лейтенант патрульної поліції Микола Роговий. У підрозділі патрульної поліції почали службове розслідування цього інциденту, повідомив заступник міністра внутрішніх справ Антон Геращенко, передає "Цензор.НЕТ".

Правоохоронця-порушника вже звільнили.

В Одесі 25 травня нетверезий чоловік спочатку голосно кричав, а потім стріляв. Дебош він влаштував на перехресті вул. Разумовської та Скісної. За попередньою інформацією, дебоширом виявився працівник поліції.

Зараз ви читаєте новину «"Бикують не по-дитячому": п'яна пара влаштувала скандал - чоловік виявився поліцейським». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути