пʼятниця, 16 березня 2007 15:02

П"яні вінничани з"їли бультер"єра. Собаку сприйняли за свиню

П"яні вінничани з"їли бультер"єра. Собаку сприйняли за свиню

5 жителів смт. Вороновиця, що на Вінниччині, вкрали та з"їли породистого собаку породи бультер"єр, який належав їхньому односельчанину. Про це повідомили в центрі громадських зв"язків Управління МВС краю.

До міліції звернувся житель Вороновиці із заявою про те, що з його двору пропав породистий собака. До заяви чоловік надав копії родовідної пса.

Правоохоронці встановили, що до викрадення бультер"єра причетні місцеві жителі - чоловік та 4 жінки. Двоє із них були раніше судимі за торгівлю наркотиками.

Затримані зізналися, що вкрали собаку, коли вона бігала у приватному дворі. Злодії пояснили, що були напідпитку і сприйняли пса за свиню. Вони підманили його шматком ковбаси, потім загорнули у верхній одяг та віднесли з двору.

Прийшовши в будинок однієї з викрадачок, вони вбили собаку, ударивши його молотком по голові, потім зварили й з"їли. Під час обшуку правоохоронці знайшли у будинку нашийник, кістки та частину шкіри вкраденого бультер"єра.

Проти злодіїв порушили кримінальну справу, пишуть Українські новини.

Зараз ви читаєте новину «П"яні вінничани з"їли бультер"єра. Собаку сприйняли за свиню». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути