Ексклюзиви
понеділок, 18 червня 2007 10:37

Проти "регіонала", який стріляв у БЮТівця, порушили кримінальну справу

Прокуратура Донецької області порушила кримінальну справу за фактом збройного інциденту між депутатами міськрад Добропілля і Білозерського, повідомили в прес-службі обласної прокуратури.

О 17.00 15 червня в місті Добропілля між секретарем Добропільської міськради Віктором Древалем (Партія регіонів) і депутатом Білозерської міськради Валерієм Сааровим (БЮТ) стався інцидент із застосуванням вогнепальної зброї.

У прес-службі Донецької обласної організації "ВО "Батьківщина" з посиланням на слова самого Саарова, розповіли, що Древалю у його машині "неформально порекомендували припинити практику "дерибана" земель у містах Добропілля і Білозерське".

За інформацією прес-служби, Сааров вказав на те, що він надав Древалю документи, що стосувалися землевідведення, які компрометували як секретаря, так і мера, й повідомив, що збирається передати їх у прокуратуру. Нібито після цього секретар міськради дістав обріз і вистрілив у депутата-бютівця.

У прес-службі уточнили, що "вогнепальне поранення виявилося не смертельним і серйозних підстав побоюватися за здоров`я депутата від БЮТ немає".

Сааров дав свідчення в міліції й прокуратурі.

У зв`язку з інцидентом виконуюча обов`язки прокурора області Наталія Марчук порушила кримінальну справу за ст.129 Кримінального кодексу України - загроза вбивством.

У справі призначено близько 10 експертиз. Проведення досудового слідства доручено Добропільському міськвідділу головного управління МВС України в Донецькій області, пише УНІАН.


Зараз ви читаєте новину «Проти "регіонала", який стріляв у БЮТівця, порушили кримінальну справу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути