Ексклюзиви
середа, 17 липня 2019 21:14

Прийшов із пляшкою коньяку: розповіли про останні хвилини життя кандидата в нардепи

Прийшов із пляшкою коньяку: розповіли про останні хвилини життя кандидата в нардепи
Тіло кандидата в нардепи Василя Мосякіна із вогнепальним пораненням знайшли охоронці у боксі підприємства на вул. Гвардійській у місті Первомайськ. Загиблий там був директором. Фото - npu.gov.ua

Кандидат у нардепи Василь Мосякін, якого у Первомайську знайшли з простреленими грудьми, перед смертю випивав.

Охоронці підприємства, де загиблий був директором, розповіли, що він приїхав ввечері. Зайшов з пляшкою коньяку і попросив працівника нарвати йому абрикосів. Коли охоронці вийшли на вулицю – почули постріли. Прибігли назад і побачили скривавлене тіло керівника на дивані. Кандидат у нардепи помер від пострілу в груди з рушниці, але як це сталося – охоронці не розуміють. Кажуть, чоловік був у доброму гуморі і ніщо не віщувало трагедії, передає ТСН.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: З'явилося відео з місця загибелі кандидата в нардепи

Василю Мосякіну було 56 років. Він був депутатом Первомайської міськради, очолював комунальне підприємство, яке завідувало всіма ринками міста. До Верховної Ради ішов від "Опозиційного блоку" по мажоритарному округу. Його колеги переконані, що Мосякін не міг накласти на себе руки. На це не було навіть натяків. Був упевнений, що переможе на окрузі, проблем ніяких не мав. Однопартійці припускають, що кандидата вбили.

"Ця людина не могла покінчити самогубством. Версія з приводу замовлення конкурентами на виборах можлива, як на мою думку. Хай слідчі органи звернуть на це увагу", - заявив депутат міськради Ігор Ярош.

За неофіційною інформацією, у Мосякіна були борги. Зараз поліція перевіряє і цю інформацію.

Василя Мосякіна знайшли мертвим 16 липня близько 19:30. Головна версія - самогубство. Поряд із тілом загиблого знаходилась мисливська рушниця, зареєстрована на нього. Попередньо відомо, що кандидат у нардепи здійснив постріл собі в груди.

Зараз ви читаєте новину «Прийшов із пляшкою коньяку: розповіли про останні хвилини життя кандидата в нардепи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути