Ексклюзиви
субота, 25 січня 2020 08:46

Повідомили причину раптової смерті в школі 8-класниці

Повідомили причину раптової смерті в школі 8-класниці
На Полтавщині попрощалися із 14-річною Вікторією Кононенко, яка раптово померла під час занять в школі. Фото - suspilne.media

У селі Максимівка Кременчуцької району на Полтавщині попрощалися із ученицею місцевого ліцею 14-річною Вікторією Кононенко, яка раптово померла під час занять.

Дівчині стало зле сталося на початку 4-го уроку у кабінеті української мови і літератури. За результатами експертизи, 8-класниця померла через гостру серцеву недостатність. Вона потребувала операції із заміни клапана на серці.

"Віка через хворобу тільки в жовтні з'явилася на заняттях. І в той трагічний день вона почувалася погано. Після першого уроку трохи пройшлася і сіла за парту. Під час великої перерви між третім і четвертим уроками підійшла до мене, обняла", - розповіла подруга померлої Марієнна Слюсаренко, передає "Суспільне.Полтава".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Учителька померла під час уроку

За словами дівчинки, Вікторія жила разом із 3-ма старшими сестрами. А мати їздила на заробітки, бо на операцію були потрібні гроші.

Як повідомили в поліції, розпочате кримінальне провадження "умисне вбивство", ймовірно, буде закрите у зв'язку з відсутністю складу злочину.

У школі оголосили триденний траур: скасували уроки музики та розважальні заходи.

22 січня у одній із шкіл у Кременчуцькому районі на Полтавщині померла 14-річна учениця. Її намагалися врятувати шкільна медсестра та 2 бригади медиків, але марно.

Зараз ви читаєте новину «Повідомили причину раптової смерті в школі 8-класниці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути