Ексклюзиви
вівторок, 18 червня 2019 11:53

Пошуки 11-річної Дарини Лук'яненко: у могилі без хреста знайшли труп

Пошуки 11-річної Дарини Лук'яненко: у могилі без хреста знайшли труп
Під час пошуків 11-річної Дарини Лук'яненко в селищі Іванівка бійці Нацгвардії знайшли труп 58-річного чоловіка у могилі без хреста. Фото - facebook.com/Vyacheslav.Abroskin

Під час пошуків 11-річної Дарини Лук'яненко в селищі Іванівка на Одещині бійці Нацгвардії знайшли труп 58-річного чоловіка у могилі без хреста.

Ноги чоловіка були замотані скотчем, повідомив перший заступник керівника Нацполіції В'ячеслав Аброськін.

"Бійці Національної гвардії України звернули увагу на свіжу могилу без хреста на території кладовища в селищі. Коли частково згорнули насип землі, побачили замотані скотчем ноги. Було встановлено, що в цьому місці без відповідного дозволу, за відсутності родичів, без труни раніше був похований таким варварським способом 59-річний чоловік", - розповів Аброськін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зникнення Дарини Лук'яненко: шахрай хотів нажитися на горі

Додав, що обставини смерті та поховання чоловіка встановлюються.

Пошуки Дарини тривають. Поліцейські спільно з бійцями Національної гвардії та волонтерами збільшили радіус пошуків. До Іванівки для підсилення прибули заступник начальника Департаменту, а також практичні працівники апарату карного розшуку, фахівці кінологічної служби зі спеціально підготовленими собаками.

13 червня Дарина Лук'яненко із селища Іванівка пішла до танцювального гуртка, досі її місцезнаходження досі не встановлено. За тривогою піднято поліцейських із 5 найближчих до місця події райвідділів поліції. Також задіяні 100 військовослужбовців Нацгвардії, десятки працівників ДСНС і більше 100 волонтерів. Водолази шукають дитину на воді та під водою. Пошуки ведуться і з повітря.

Зараз ви читаєте новину «Пошуки 11-річної Дарини Лук'яненко: у могилі без хреста знайшли труп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути