Ексклюзиви
четвер, 18 січня 2018 12:59

Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської відмовився від свідчень

Підозрюваний у вбивстві Ірини  Ноздровської відмовився від свідчень
Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської Юрій Россошанський відмовився від свідчень та подав апеляцію. Фото - Громадське

Підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровської Юрій Россошанський відмовився від своїх свідчень.

Раніше Россошанський зізнавався у вбивстві Ноздровської і стверджував, що тиску з боку співробітників поліції не було. Тепер же його адвокати заявляють: тиск був, і Юрій себе обмовив. Про це стало відомо з апеляційної скарги Россошанського.

"Адвокати Россошанського дійсно написали в апеляційній скарзі, що їхній підзахисний себе обмовив. Вони пояснюють це тим, що співробітники поліції нібито три дні не давали Россошанському спати. При цьому посилаються на конвенцію, в якій сказано, якщо людина не спить більше двох днів, вона здатна до самообмови. Така версія з'явилася вперше, раніше подібних заяв від Россошанського звучало", - повідомив адвокат сім'ї Ірини Ноздровскої Анатолій Худяков, передають "Факти".

Апеляційну скаргу Россошанського мали розглядати 17 січня. Проте суд перенесли.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство Ноздровської: у Россошанського міг бути спільник

"Як пояснили в СІЗО, Россошанський не зміг вийти на зв'язок в режимі відеоконференції, тому що перебував в якомусь управлінні, де проводилися слідчі дії. При цьому адвокати Россошанського перебували в залі суду. Не виключено, що все це не просто так. Можливо, поліція, ознайомившись з текстом апеляції Россошанського, взяла час на те, щоб підготуватися. Але це всього лише мої припущення", - додав Худяков.

Засідання апеляційного суду відбудеться сьогодні, 18 січня.

Доказова база, яку зібрали співробітники Національної поліції і пред'явили для подання до суду щодо вбивства правозахисниці Ірини Ноздровської, є незаперечною і не викликає ніяких сумнівів. Про це повідомив Зорян Шкіряк, радник міністра внутрішніх справ України.

Зараз ви читаєте новину «Підозрюваний у вбивстві Ірини Ноздровської відмовився від свідчень». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути