пʼятниця, 22 жовтня 2010 17:42

Побиття подруги учні розмістили в Інтернеті

Побиття подруги учні розмістили в Інтернеті

19 жовтня працівники міліції міста Полтава виявили в локальній мережі інтернет відео-запис кривавої дівчачої бійки. Учасницями справжнього "реаліті-шоу" виявилися учениці місцевого профтехучилища № 9.

13-ти річна Руслана, впавши на коліна, потерпала від численних ударів своєї 14-річної подружки Іри. Поруч над жертвою стояла 16-річна Маргарита, яка змушувала витирати бідолашну її взуття.

Весь цей жах відбувався в підворітті серед білого дня. Бійка тривала близько 15-ти хвилин. Знущання супроводжувалося нецензурною лайкою, образами з боку дівчат, а також сміхом та гучними коментарями з боку глядачів, яких зібралося тоді чимало. Однокласники та старшокласники спостерігали за побиттям, активно знімаючи "криваве дійство" на мобільні телефони. Ніхто не заступився за Руслану, яка немов загнаний звір, терпіла на колінах образи та стусани своїх подружок.

Дорослі, які стали свідками дівчачих знущань, викликали "швидку" і міліцію. У хірургічне відділення Полтавської дитячої міської клінічної лікарні дівчинка була доставлена у складному стані. Обличчя дитини було в синцях, з носа йшла кров.

"Дівчинці був поставлений діагноз – закрита черепно-мозкова травма, струс головного мозку та перелом кісток носу без зміщення", - розповів лікар Сергій Онищенко.

За словами мами Руслани, дівчата втрьох товаришували не так давно. Вони разом проводили вільний час, ходили одна до другої в гості, спілкувалися в Інтернеті. Через деякий час дружба дала тріщину.

"Руслана влаштувалася на роботу промоутером, - розповідає кореспонденту Gazeta.ua керівник прес-служби МВД у Полтавській області Юрій Сулаєв.- Подружки стали вимагати поділитися заробленими грошами. Руслана відмовила. Тоді вони звинуватили її в крадіжці мобільного телефону. Переконати звинувательниць Руслані не вдалося. Тоді її жорстоко побили і розмістили відео в мережі "місцевого розливу". Однокашники захоплено коментували бійку, поширювали між знайомими по пошті.

На сьогодні стан здоров'я Руслани задовільний. Але проти її колишніх подружок відкрито кримінальну справу за попередньою статтею "Хуліганство". За словами Сулаєва, стаття може змінитися, якщо стан здоров'я потерпілої погіршиться. Зараз триває слідство.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Побиття подруги учні розмістили в Інтернеті». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути