середа, 03 лютого 2016 09:54

По Києву розгулює один із ватажків ЛНР

По Києву розгулює один із ватажків ЛНР
Фото: obzor.lg.ua

Сергій Корсунський, який керував бандами ЛНР і брав участь у захопленні будівлі СБУ в Луганську, спокійно відпочиває у київських кафе.

Про це на своїй сторінці в Facebook повідомив координатор групи "СтопТерор", громадський діяч Семен Кабакаєв.

"У мене була в Києві зустріч з одним із сепаратистів, він брав участь у захопленнях урядових будівель в Луганську.

Корсунський Сергій Олегович був правою рукою Болотова, одним із командирів незаконних збройних формувань при захопленні держустанов. Постійно виступав на різних прес-конференціях з Болотовим, закликав до федералізації України. У вимогах він висував: визнання героями "Беркута" і солдатів ВВ, які стояли проти Майдану", - написав Кабакаєв.

За словами волонтера, він зустрів Корсунського у вівторок, 2 лютого. Сепаратист їздить на автомобілі Lexus по Києву та обідає в кафе зі своєю дружиною.

"Знайомий він з Максимом Шевченком. Максим займає посаду радника Путіна з прав людини, був у Луганську під час захоплення, намагався налагодити діалог з Києвом. Максима Сергій Корсунський кликав, щоб з'ясувати, будуть зелені чоловічки (на Донбасі. - Ред.), як у Криму, чи ні. На той момент ситуація була невизначена", - додав Кабакаєв.

У розмові Корсунський запевняв, що він за єдину Україну і показав довідку з МВС, що до нього немає претензій. Раніше радник міністра внутрішніх справ України Антон Геращенко запевняв, що направить запит у службу безпеки щодо цього сепаратиста, додав волонтер.

Зараз ви читаєте новину «По Києву розгулює один із ватажків ЛНР». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

8

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути