понеділок, 25 січня 2021 14:14

Підприємець відстрілювався від грабіжників і сам отримав кулю в живіт

Підприємець відстрілювався від грабіжників і сам отримав кулю в живіт
В Одеській області 71-річний підприємець відстрілювався від грабіжників, які залізли до нього в будинок. І сам отримав кулю. Фото: npu.gov.ua

У Біляївському районі Одеської області 71-річний підприємець відстрілювався від грабіжників, які залізли до нього в будинок. І сам отримав кулю в живіт.

По допомогу до медиків потерпілий звернувся лише наступного дня. Перебуває в лікарні в стані середньої важкості. Нападників розшукують, пише "Думская".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Озброєний злочинець напав на подружжя

Зазначається, що чоловік почув, як на кухні віджали металопластикове вікно. Тоді він дістав із сейфа зареєстрований травматичний пістолет. Коли чоловік почув, що непрохані гості намагаються потрапити в його спальню, почав стріляти в бік дверей. У відповідь зловмисники також зробили 2 постріли та втекли з дому.

На місці події експерти вилучили 7 гільз, 1 гумову і 2 металеві кулі калібру 9 мм, а також пістолет заявника. Слідчі відкрили кримінальне провадження.

У Чернівецькій області під час спроби розбійного нападу 36-річний іноземець відстрілювався від поліцейських. У результаті 2 правоохоронці отримали поранення. І вони, і стрілок потрапили до лікарні.

Зараз ви читаєте новину «Підприємець відстрілювався від грабіжників і сам отримав кулю в живіт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути