четвер, 29 квітня 2021 12:18

Підліток приснув у вчительку з газового балончика: що кажуть у школі

Підліток приснув у вчительку з газового балончика: що кажуть у школі
Відомо, що у школяра місяць тому померла мати, а вчителька почала йому погрожувати тим, що подзвонить їй і розповість як він себе веде і зриває уроки Фото: telegraf.com.ua

В Одесі в школі №22 на уроці математики стався конфлікт між учнем та вчителем. У результаті восьмикласник приснув в обличчя жінки з газового балончика.

Інцидент, що стався, прокоментували директорка та психологиня школи, пише Odessa Online. За словами шкільної психологині Олександри Мельник, підліток усвідомлює свою провину і пояснює свій вчинок переживаннями через нещодавню смерть матері.

"Вчора я спілкувалася з Данилом, йому була надана психологічна допомога. За весь період, що я працюю в школі, не було жодних скарг на цю дитину з боку вчителів та однокласників", - розповіла психологиня.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Роздягла до спідньої білизни: учительку звинуватили в знущанні зі школярок

Директорка школи Оксана Смирнова сказала, що всі педагоги були в курсі того, що в підлітка недавно померла мати. Однак учителька інформатики Тетяна Скрипник не вела уроки в цьому класі, а була на заміні, тому про трагедію в родині учня не знала.

У поліції дії 15-річного підлітка кваліфікували як хуліганство.

Інцидент трапився в Одеській школі №22 на уроці математики 28 квітня. У школяра місяць тому померла мати, а вчителька почала йому погрожувати тим, що подзвонить їй і розповість, як він поводиться і зриває уроки. Вчительку після інциденту забрала бригада "швидкої".

Зараз ви читаєте новину «Підліток приснув у вчительку з газового балончика: що кажуть у школі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути