понеділок, 13 грудня 2010 13:45

Підліток нагодував молодших братика та сестричку ліками для психічнохворих

Підліток нагодував молодших братика та сестричку ліками для психічнохворих

12 грудня в лікарню райцентру Жмеринка на Вінниччині доставили трьох дітей з села Кам'яногірка. У них виявили гостре отруєння препаратами для лікування психічнохворих.

Дворічну Олену, п'ятирічного Марка пігулками нагодував 12-річний брат Сергій.

"У родині препарат "Азалептин" приймає бабуся. Діти захворіли грипом. Старший онук вирішив підлікувати молодших. Дав кожному по таблетці. Мати цього не помітила, у цей момент знаходилась на кухні. Коли повернулася Сергій рвав, менші діти знаходилися у сонливому стані", - розповіла Світлана Понура з прес-центру МНС Вінниччини.

Препарат "Азалептин" призначений для лікування шизофренії, маніакального стану та маніакально-депресивних психозів, емоційних розладів. Постраждалим промили шлунки в реанімаційному відділенні лікарні. На сьогодні їхній стан задовільний.

"У батьків крім цих дітей ще є 6-річний Матвій. Мабуть, той не випив таблетку. Родина до нас переїхала кілька років тому. Батько Віктор безробітний. Мати Наташа в декретній відпустці. Школу у селі на карантин не закрили", - розповіла Катерина Ярова секретар сільської ради Кам'яногірки.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Підліток нагодував молодших братика та сестричку ліками для психічнохворих ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути