вівторок, 30 листопада 2021 08:16

Під Києвом школяр стягнув з дитини одяг та білизну: директор назвав це грою

Під Києвом школяр стягнув з дитини одяг та білизну: директор назвав це грою
Це не перший інцидент у школі. Подібні випадки були й в інших класах, стверджує жінка. Фото: pixabay.com

У школі села Забір'я на Київщині мати одного з учнів поскаржилася на булінг. Жінка стверджує, що старшокласник роздягнув учня 7-го класу.

Інцидент стався 25 листопада, пише ТСН.

Зі слів жінки, учень 9-го класу зайшов до семикласників та почав знущатися з хлопчика. Старшокласник зірвав з дитини одяг та не давав їй одягнутися.

"Він його роздягнув, навіть зняв спідню білизну, тримав. Усе відбувалося кілька хвилин. А ще інший хлопець з того ж класу тримав дівчинку за голову, щоб вона на усе це дивилася. Бідний хлопчик аж плакав", - розповіла жінка, яка не є родичем постраждалого.

Розповісти журналістом про випадок жінка вирішила, щоб привернути увагу поліції та соціальної служби. З її слів, мати постраждалого школяра нібито не хоче звертатися до поліції, щоб "не псувати життя" кривднику сина.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Ногами його товчи" - учні біля школи влаштували мордобій

За словами жінки, директор школи Василь Король намагається "зам'яти" інцидент, а випадок цькування в навчальному закладі не перший.

"Директор у неділю зібрав батьків, аби вони написали, що не мають ні до кого жодних претензій. Робота в школі провелася, але трішки не в ту сторону. Усе зам'яли. Перекрутили у гру, що вони ніби обидва роздягали один одного", - розповіла жінка.

Король стверджує, що жодного булінгу в навчальному закладі немає і не було, а діти "просто гралися". Директор обурений тим, що мати, яка не має стосунку до класів, де стався конфлікт, написала заяву та зчинила галас.

"Ніякого булінгу не було. Це просто була дитяча дурість. Ми провели розслідування. Там просто виник прикрий випадок, про який діти пошкодували. Діти дружать, це просто було в ігровій формі, жартома", – вважає директор.

У Торецьку на Донеччині 14-річні підлітки побили однокласницю та змусили купатися оголеною. Унаслідок побиття потерпіла зазнала забійні рани голови та обличчя. Причиною розправи стала особиста образа.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом школяр стягнув з дитини одяг та білизну: директор назвав це грою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути