понеділок, 01 червня 2020 12:47

Під Києвом п'яний експоліцейський стріляв у перехожих

Під Києвом п'яний експоліцейський стріляв у перехожих
Опівночі у Вишневому на Київщині п'яний 34-річний водій влаштував стрілянину, коли перехожі зробили йому зауваження через паркування. Стрілок - колишній поліцейський. Фото: facebook.com/pol.kyivregion

Уночі 1 червня у Вишневому на Київщині п'яний 34-річний водій влаштував стрілянину, коли перехожі зробили йому зауваження через паркування.

Стрілка затримали. Ним виявився колишній працівник поліції. Був звільнений з лав Національної поліції за низку порушень службової дисципліни, за поведінку, яка паплюжить честь та гідність працівника поліції, та за керування автотранспортом у стані алкогольного сп'яніння, повідомили у відділі комунікації ГУНП області.

"На вулиці сталася сварка між перехожими та водієм з ознаками алкогольного сп'яніння, з приводу неправильного паркування його автівки. Конфлікт переріс у бійку, а потім водій здійснив із пістолета декілька хаотичних пострілів. Поліцейські опитали учасників інциденту та викликали постраждалим швидку медичну допомогу. Також на місці події вилучили гільзи. Після огляду лікарів всі учасники інциденту покинули медичний заклад", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Криваві розбірки в Броварах: за ґратами вже два десятки підозрюваних

Усіх фігурантів конфлікту направлено на проведення судово-медичної експертизи щодо встановлення ступеню тяжкості нанесених тілесних ушкоджень.

Чоловік добровільно віддав поліцейським зброю - пістолет для відстрілу гумовими кулями, який направлять для проведення експертизи.

Із затриманим працюють слідчі. Поліцейські відкрили кримінальне провадження за фактом хуліганства. За це загрожує до 7 років в'язниці.

Вирішується питання щодо оголошення підозри та обрання запобіжного заходу. Досудове розслідування триває.

У Києві водій Range Rover обстріляв BMW. Поліція затримала порушника на проспекті Соборності. Ним виявився колишній співробітник міліції - 39-річний Віталій Бездітний. З міліції його звільнили 2006 року. Пішов працювати в приватні охоронні структури. Зараз консультант з безпеки у великому холдингу. Рік тому Бездітний вже стріляв у іншого водія. Досі не поніс за це покарання.

Зараз ви читаєте новину «Під Києвом п'яний експоліцейський стріляв у перехожих». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути