Ексклюзиви
понеділок, 12 квітня 2021 11:37

Палять просто у дворах: у столиці утилізують автомобільні шини
6

У Києві утилізують автомобільні шини просто спалюючи їх просто неба.

Так муніципальні чиновники виконують постанову мера Києва Віталія Кличка, який наказав комунальникам зібрати всі покришки, але забув сказати, як потрібно їх утилізувати, написав колишній виконувач обов'язків голови Державної екологічної інспекції Єгор Фірсов у Facebook.

"Ось так, як на фото, муніципальні чиновники Києва утилізують автомобільні покришки, просто спалюючи їх просто неба. Віталій Кличко давав наказ комунальникам зібрати всі покришки, але забув сказати, як їх утилізувати. У неділю, в сонячний весняний день, уся Троєщина вкрилася смородом", - написав Фірсов.

У Києві утилізують автомобільні шини, просто спалюючи їх під відкритим небом
Фото: tsn.ua
Так муніципальні чиновники виконують наказ мера Києва Віталія Кличка, який наказав комунальникам зібрати усі покришки, але забув сказати, як потрібно їх утилізувати
У Києві утилізують автомобільні шини, просто спалюючи їх під відкритим небом
У неділю в сонячний весінній день, уся Троєщина затягнулась смородом
Так муніципальні чиновники виконують наказ мера Києва Віталія Кличка, який наказав комунальникам зібрати усі покришки, але забув сказати, як потрібно їх утилізувати

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Столичні двори "тонуть" у смітті - мешканці не стримують слів

Відомо, що 11 квітня шини палили й у Дніпровському районі міста, пише tsn.ua. Прямісінько біля багатоповерхових будинків і гаражів.

"Подивилася у вікно, а там усе затягнуто чорним димом, майже нічого не видно було. Зачинили всі вікна, сморід був просто нестерпним. Як виявилося, хтось підпалив купу шин і сміття", - розповіла місцева жителька Олена.

На місце НП прибули пожежники й загасили вогонь.

У Києві чоловік 20 років зносив сміття до 2-кімнатної квартири, захарастивши її до самої стелі. Ніс зламану техніку, обдерті меблі, макулатуру, дитячі рюкзаки та парасолі.

Зараз ви читаєте новину «Палять просто у дворах: у столиці утилізують автомобільні шини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути