пʼятниця, 25 листопада 2022 18:23

Спецтема: Війна Росії проти України

Окупанти гинуть у центрах підготування перед відправленням на фронт: деталі

Окупанти гинуть у центрах підготування перед відправленням на фронт: деталі
Противник продовжує зазнавати втрат, зокрема і в центрах підготовки перед відправкою в район ведення бойових дій на території України. Фото: ОК "Південь"

Противник продовжує зазнавати втрат і в центрах підготування перед відправленням у район ведення бойових дій на території України.

Так, зокрема, у населеному пункті Деревная Брестської області республіки Білорусь, 22 листопада, внаслідок порушення заходів безпеки в нічний час один окупант загинув і один зазнав поранення. Про це у п'ятницю, 25 листопада, повідомив Генштаб ЗСУ.

"В населеному пункті Чаплинка Херсонської області загарбники шукають родичів військовослужбовців-учасників АТО/ООС і працівників силових структур. Крім того, триває пошук залишених житлових будинків для розквартирування особового складу підрозділів російських окупаційних військ", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Російських "мобіків" перекидатимуть на фронт з Білорусі – полковник ЗСУ

У командуванні також повідомили, що противник продовжує тиск на працівників Запорізької АЕС.

За наявною інформацією, окремих працівників, які відмовляються співпрацювати з окупаційною владою, не допускають до робочих місць.

"У Сімферополі окупаційна влада проводить заходи інформування населення про дії у разі повітряної тривоги, а також хімічної та бактеріологічної небезпеки", – додали у Генштабі.

У білоруському місті Барановичі військкомат викликає всіх військовозобов'язаних на "планову перевірку" облікових даних, яка триває за дорученням самопроголошеного президента країни Олександра Лукашенка.

За словами військового комісара міста, а також Барановичського й Ляховичського районів Білорусі полковника Вадима Королика, громадян викликають до військкомату переважно повістками, а також телефоном або через кадровий відділ підприємства, передає білоруське видання intex-press.

Зараз ви читаєте новину «Окупанти гинуть у центрах підготування перед відправленням на фронт: деталі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути