Ексклюзиви
понеділок, 25 квітня 2011 16:51

Однорічний хлопчик випав з вікна дев'ятого поверху і залишився живим

Однорічний хлопчик випав з вікна дев'ятого поверху і залишився живим

Однорічна дитина випала з вікна квартири, яка знаходилась на дев'ятому поверсі у Великому Новгороді, і залишилася живою. За попередніми даними, хлопчик, прокинувшись, підійшов до вікна і сперся на москітну сітку, яка випала разом з ним. Сусіди, які почули звук удару, вибігли на вулицю.

Інцидент стався на Великдень. Те, що малюк вижив, впавши з такої висоти, очевидці називають дивом. Буквально в декількох сантиметрах від місця падіння перебувала клумба, викладена по периметру цеглою та киями.

Дивуються станом хлопчика і лікарі. Вони кажуть, що при падінні з такої висоти люди зазвичай не виживають. Стан дитини оцінюється як важкий, але стабільний. Його життю ніщо не загрожує.

Як раніше повідомлялось, в Черкасах вистрибнув із вікна квартири на п'ятому поверсі шестикласник Артем Манько, 12 років. Із переломами рук і ніг потрапив у реанімацію дитячої травматології.

Зараз ви читаєте новину «Однорічний хлопчик випав з вікна дев'ятого поверху і залишився живим». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути