вівторок, 13 квітня 2021 17:08

Новий скандал у Рівному: тренерів спортшколи звинуватили в побитті вихованців

Новий скандал у Рівному: тренерів спортшколи звинуватили в побитті вихованців
У Рівному тренерів спортивної школи звинуватили у знущанні з дітей. Фото: npu.gov.ua

У Рівному тренерку місцевої спортивної школи звинуватили в побитті дітей.

Батьки школярів заявили в поліцію на жінку. Про це сьогодні, 13 квітня, у Facebook повідомила місцева громадська організація "Ангели Життя", до якої звернулись батьки вихованців спортивної школи.

"Ще одна жахлива ситуація із застосуванням насильства проти дітей виникла в нашому місті. Так, рівненська тренерка місцевої спортивної школи систематично наносила тілесні ушкодження та побої дітям-школярам, яких вона тренувала. Вона застосовувала до них насильство била по голові та інших частинах тіла й принижувала", - йдеться в повідомленні ГО.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Била головою об стіну: вчителька фізкультури відлупцювала школяра

У поліції підтвердили, що 12 квітня отримали колективну заяву від 5 батьків щодо неприйнятних методів тренування та виховання їхніх дітей. Утім, у повідомленні правоохоронців йдеться про двох тренерів.

"Скарги на дії тренерів із плавання мали місце у 2019-2020 роках. Батьки стверджують, що 2 тренерки під час занять завдавали тілесні ушкодження їхнім дітям", - розповіли у відділі комунікації обласної поліції.

Досудове розслідування триває, під час якого допитуватимуть учасників інциденту, призначатимуться відповідні експертизи та інші необхідні слідчі дії.

У Рівному судять стоматологиню Інну Кравчук, яку підозрюють у побитті дітей. П'ятеро батьків написали заяви до поліції щодо застосування стоматологинею фізичного насильства до їхніх дітей після того, як у мережі з'явилося відео з її прийомів. На ньому вона хапала й шарпала дівчинку, яку батьки привели полікувати зуби. Й била об кушетку головою маленького хлопчика. Поліція відкрила кримінальне провадження за неналежне виконання медичним працівником професійних обов'язків та за нанесення легких тілесних ушкоджень.

Зараз ви читаєте новину «Новий скандал у Рівному: тренерів спортшколи звинуватили в побитті вихованців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути