вівторок, 06 березня 2007 15:30

Німецьких підлітків судять за доведення страуса до імпотенції

Трьом німецьким підліткам загрожує величезний штраф, якщо суд визнає їх винними у тому, що святкові феєрверки, які вони запускали недалеко від однієї з ферм, стали причиною імпотенції страуса на прізвисько Густав.

Фермер Ріко Гебель з району, розташованого на північному сході від Дрездена, вимагає $6450 компенсації за дії цих трьох молодих людей у віці 17-18 років.

У судовому позові фермер стверджує, що феєрверк, який запускали підлітки, так налякав Густава, що той почав страждати депресією і демонструвати повну байдужість до самок.

Перш ніж Густав відновив свої сексуальні здібності в другій половині року, фермер, за його оцінками, втратив можливість отримати 14 страусеня, кожне з яких коштує $460.

Позов розглянуть наступного понеділка в регіональному суді. Імена підлітків, які позбавили страуса радощів статевого життя, поки не повідомляються, повідомляє ФакТnews.

Зараз ви читаєте новину «Німецьких підлітків судять за доведення страуса до імпотенції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути