Ексклюзиви
четвер, 06 травня 2021 11:57

Невідомі на BMW обпоїли й викрали 14-річну

Невідомі на BMW обпоїли й викрали 14-річну
Білоцерківські патрульні врятували життя 14-річній дівчині. Фото: facebook.com/patrolpolicebc

У Білій Церкві на Київщині двоє хлопців напоїли невідомою речовиною 14-річну дівчину й намагалися її викрасти на BMW.

Дівчина сама зв'язалася з патрульними, але не могла чітко пояснити, де перебуває. Про це повідомляє пресслужба патрульної поліції Білої Церкви в Facebook.

"Патрульні зрозуміли, що вона не може розмовляти. Оскільки заявниця в незвичайному форматі почала відповідати на питання, інспектори припустили, що поруч із нею були невідомі, які заподіяли їй шкоди", – ідеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Посеред міста викрали людину

Як виявилося, постраждала перебувала в автомобілі, з якого не могла вийти. Невідомі закривали авто, а місце дислокації швидко змінювали. Насилу дівчині вдалося описати марку машини й місцевість, де вона була.

"На околиці міста, біля АЗС, інспектори Богдан Овчарук та Євген Горошко виявили дівчину. Вона в них на очах знепритомніла", – додають у поліції.

Постраждалою виявилася 14-річна мешканка Білої Церкви. Поліцейські супроводили "швидку" до медичного закладу. Зараз дитина госпіталізована й перебуває під наглядом лікарів.

Що сталося з її супутниками – не повідомляють.

В Одесі 10-річна дівчинка зателефонувала до поліції та повідомила, що невідомі схопили її посеред вулиці, кинули до багажника автомобіля й повезли в невідомому напрямку. Це сталося в центрі міста, на вул. Пушкінській, де вона сиділа на лавці. Дівчинка детально описала, як її "схопили за капюшон, пронесли приблизно п'ять хвилин і кинули в багажник" чорного автомобіля Renault. Водночас вона навіть назвала частину номера машини - 4859. У дію ввели план "Перехоплення". Як з'ясувалося, із дитиною все гаразд, а повідомлення про викрадення виявилось її невдалим жартом.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі на BMW обпоїли й викрали 14-річну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути