Ексклюзиви
понеділок, 30 листопада 2020 17:43

Невідомі викрали чоловіка на очах у сусідки і вивезли в ліс

Невідомі викрали чоловіка на очах у сусідки і вивезли в ліс
Викрадачі силоміць заштовхали чоловіка до автівки і вивезли в ліс Фото: dniprograd.org

В Олешках Херсонської області невідомі викрали людину.

Викрадачі силоміць заштовхали чоловіка до автівки і вивезли в ліс, повідомили у відділі комунікації поліції Херсонської області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Злочинці викрали чоловіка і "вибивали" з нього гроші

"Про викрадення людини до поліції повідомила сусідка потерпілого. На місці події слідчо-оперативна група встановила, що двоє невідомих приїхали до чоловіка додому. Вони почали бити 30-річного потерпілого, заштовхали в автомобіль та поїхали в невідомому напрямку", - сказано в повідомленні.

За словами начальника Олешківського відділу поліції Вадима Ковальчука, поліцейські припустили, що чоловіка могли вивезти до лісу. Співробітники розділились на групи та почали пошуки зниклого, які тривали більше доби.

"Один з дільничних відділення поліції знайшов чоловіка у лісосмузі та доправив його до лікарні. Слідчі опитали його та з'ясували, що невідомі вимагали в нього адресу його знайомого, що забрати у нього борг. Він не знав даних, тому йому почали завдавати удари, вивезли до лісу й залишили там", - повідомив Вадим Ковальчук.

Потерпілий перебуває в лікарні. Його стан задовільний.

У поліції відкрили кримінальне провадження за викрадення людини. Особи зловмисників та автомобіль, на якому викрали потерпілого, встановили. Досудове розслідування триває.

На Закарпатті поліцейські затримали чоловіків, які влаштували розбій. Двоє чоловіків погрожували попутнику, який їхав з ними в автомобілі. Вимагали в нього гроші й особисті речі. Потерпілий вийшов з автомобіля і втік у ліс. Ховаючись від вимагачів, на території, де був мобільний зв'язок, він одразу ж зателефонував у поліцію.

Зараз ви читаєте новину «Невідомі викрали чоловіка на очах у сусідки і вивезли в ліс». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути