Ексклюзиви
понеділок, 29 січня 2018 15:04

Назвали основні версії вибуху біля магазину в Харкові

Назвали основні версії вибуху біля магазину в Харкові
У поліції розповіли перші подробиці вибуху, який стався вранці 29 січня на вул. Клочковській у Харкові. Фото - ГУНП у Харківській області

У поліції розповіли перші подробиці вибуху, який стався вранці 29 січня на вул. Клочковській у Харкові.

За попередньою інформацією, жінка взяла залишений на вулиці пакет. Про це повідомив радник міністра внутрішніх справ Іван Варченко, передає "112 Україна".

"Що стосується інформації щодо того, що сталося, і це попередня інформація, - жінка спробувала відкрити пакет і подивитися, що там. Якщо вона підтвердиться наслідком, то це буде серйозний прецедент", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У Києві стався вибух біля транспортної зупинки

Причиною вибуху в Харкові на вулиці Клочківській могло бути застосування бойової гранати РГН (ручна граната наступальна). Про це повідомив у Facebook радник міністра внутрішніх справ Зорян Шкіряк.

"Виявили металеві предмети, котрі могли слугувати засобом для більшого враження. За фактом хуліганства відкрили кримінальне провадження. Правоохоронці розробляють декілька можливих версій. Серед них замах на вбивство та інші. Також, можливо, що цю подію після з'ясування всіх обставин можуть перекваліфікувати в терористичний акт. Ймовірно, це саме той випадок, коли результатом підвищеного інтересу громадян до залишеного безхозного пакета став вибух", - написав Шкіряк.

Усі обставини події з'ясовують слідчі.

У спальному районі Харкові вранці біля супермаркету на вулиці Клочківській стався вибух, постраждали 53-річна жінка і хлопчик 2016 року народження.

Зараз ви читаєте новину «Назвали основні версії вибуху біля магазину в Харкові». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути