Ексклюзиви
вівторок, 22 жовтня 2019 17:00

Накинулася, коли спали: 9-річний хлопчик розповів про напад матері з ножем

Накинулася, коли спали: 9-річний хлопчик розповів про напад матері з ножем
У Запоріжжі 30-річна жінка порізала ножем трьох своїх дітей 9, 7 і 3 років. Після того намагалася вкоротити віку собі. Фото - zp.depo.ua

У дитячій обласній лікарні Запоріжжя рятують 9-річного Віктора, 7-річну Кіру та Леоніда, 3 роки. Їх порізала ножем мати, 30-річна Наталія.

Молодші діти перебувають у реанімації. Старший – у хірургічному відділенні. Каже, мати напала, коли вони вже лягли спати.

"Все було добре, ніхто не сварився. Мати нас покупала і сама пішла до ванни. Ми спали. Старша сестра Віка вийшла в туалет. Коли вернулася, двері були зачинені. Матір сказала лізти у вікно або покликати сусідку тітку Наталю. Коли вони прийшли, Віка вже побачила рушники в крові. У матері сусідка ніж забрала. Тоді вона взяла Льоню на руки, гойдала, казала "спи-спи", а сама його душила. А потім нас забрали лікарі", - розповідає потерпілий Віктор.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бачила диявола: розповіли про жінку, яка порізала трьох власних дітей

У найважчому стані перебуває Кіра. У неї пробита легеня та багато супутніх діагнозів. Дівчинка потребує дороговартісного лікування. Поряд із дітьми перебуває батько Михайло, розповіла кореспондентові Gazeta.ua волонтер Злата Некрасова.

Старші діти - у реабілітаційному центрі. Вони не рідні Михайлові, але чоловік каже, що не покине та опікуватиметься ними.

Подія сталася 20 жовтня о 21:42 у будинку на вулиці Ігоря Сікорського, де живе родина. Слідчі встановлюють обставини та мотиви злочину. Відкрите кримінальне провадження.

Зараз ви читаєте новину «Накинулася, коли спали: 9-річний хлопчик розповів про напад матері з ножем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути