Ексклюзиви
вівторок, 08 квітня 2014 16:37

На Волині чоловік забив свою 28-річну дружину вилами
3

В селі Нові Кошари Ковельського району на Волині, хоронили 28-річну місцеву мешканку Оксану Воробей. На передодні її вбив чоловік. Через те, що додому повернулася п'яна.

Трагедія трапилась о 2 годині ночі.

"Оксана покинула малих дітей дома ще в обід. Сама пішла. Де була не відомо. Але додому заявилася п'янюча. Чоловік її вже неодноразово попереджав: "ще раз нап'єшся заб'ю". Вона не послухалась.", - говорить Галина Шепшелей сільський голова Нових Кошар.

Оксана ніде не працювала. Пила ще зі школи. Від цього сильно втрачала вагу. Останні роки важила 33 кілограми. З чоловіком Сергієм Воробеєм мала троє дітей. Старшому хлопчику 9 років, середній дівчинці 7. Найменшому 4 місяці. Його Оксана народила в сім місяців. Перед тим також сильно напилася, за що чоловік її побив. Почалися передчасні перейми.

Сергій працював на фермі, доглядав худобу. Сам також зловживав оковитою. Кілька місяців тому, сім'ю хотіли позбавити прав на дітей. Забирали їх в сиротинець. Та батьки обіцяли виправитись.

"Кілька днів, як бачилась з жінкою. Стала просити: Оксано, та не пий. Пожалій тих діточок. Дивися як вони мучаться. Те найменше нема кому доглядати. Вона казала, що зав'яже. Збрехала. Коли прийшла додому п'яна того вечора. Сергій вховив вила і почав бити її тримачем. А кого там було бити, як вона така худа? Зразу впала. Проте, на слідстві показало, що на ній живого місця не було. Все переломане і руки, і ноги, і голова, і грудна клітка. Діти наче спали в той час. А може і ні. Привикли, що батьки сваряться, може тому і не втручалися", - додає голова.

Наразі трьох дітей Воробеїв забрали до Ковельського реабілітаційного центру. Там вони можуть побути півроку. Далі розприділять по сиротинцях. За цей час шукають родичів, хто би захотів прийняти малих на виховання. Адже їхньому батькові загрожує до 10 років тюрми.

Зараз ви читаєте новину «На Волині чоловік забив свою 28-річну дружину вилами». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути