Ексклюзиви
вівторок, 15 квітня 2014 17:10

На Вінниччині жінка побила пенсіонера і забрала 100 тис. грн

На Вінниччині жінка побила пенсіонера і забрала 100 тис. грн
Фото: slk.kh.ua

Вчора затримали двох грабіжників, які пограбували пенсіонера з Могилів-Подільського. Забрали 100 тисяч гривень. Правоохоронці арештували 27-річну жінку та 29-річного чоловіка. Обоє мешкають у сусідньому районі.

"Це сталося в ніч на неділю. Вони вдерлися до літнього подружжя через вікно. Очевидно знали, що дід з бабусею проживали самі і збирали гроші роками. Чи їх хтось навів на одиноких пенсіонерів чи самі вистежили, розберемося", - розповідає начальник Могилів-Подільського райвідділу міліції Юрій Дубецький.

81-річний дідусь не хотів зізнаватися, де заховані гроші. Його почали безжально бити по голові. Грабіжники все ж знайшли гроші. Забрали усі заощадження і втекли.

"За дві доби ми їх знайшли. За справу взялися найдосвідченіші оперативники. Нападники не приховували своїх облич. За описанням затримали двох підозрюваних. Їх раніше судили за вчинення подібних майнових злочинів", - додає Дубецький.

Грабіжників можуть посадити на 12 років за розбій і конфіскувати їхнє майно. Додатково міліція перевіряє, чи причетні вони до інших аналогічних злочинів.

Зараз ви читаєте новину «На Вінниччині жінка побила пенсіонера і забрала 100 тис. грн». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути