Ексклюзиви
пʼятниця, 26 січня 2018 13:36

На тілі правозахисниці Ноздровської виявили ДНК ще однієї людини

На тілі правозахисниці Ноздровської виявили ДНК ще однієї людини
Місце, де знайшли тіло правозахисниці Ірини Ноздровської. Під час проведення експертизи під її нігтями виявлено ДНК ще однієї особи. Фото — Поліція Київщини

Під час проведення експертизи у справі про вбивство Ірини Ноздровської, під її нігтями виявлено ДНК ще однієї особи. Хто це - зараз намагається встановити слідство. Про це заявив генеральний прокурор Юрій Луценко, передає "Сегодня".

Він заявив, що слідство розглядає версію, що у підозрюваного у вбивстві Юрія Россошанського міг бути спільник, або людина, яка допомогла позбутися тіла. Однак саме Россошанський залишається головним підозрюваним у цій справі, адже на ножі та під іншими нігтями Ноздровської виявили саме його ДНК.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Юрій Россошанський відмовився від свідчень

Юрій Луценко також відкинув слова адвоката підозрюваного про те, що Россошанський не зміг би донести тіло загиблої до річки.

Під час слідчого експерименту підозрюваний у вбивстві правозахисниці Ірини Ноздровскої Юрій Россошанський не доніс статиста. Таку заяву зробив захисник Олексій Цибенко під час розгляду апеляційної скарги свого підзахисного.

Зараз ви читаєте новину «На тілі правозахисниці Ноздровської виявили ДНК ще однієї людини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути