Ексклюзиви
четвер, 27 лютого 2020 22:24

На столичному вокзалі поліцейський кришував кишенькових злодіїв - відео

На столичному вокзалі поліцейський кришував кишенькових злодіїв - відео
Киянин зняв, як поліцейський дозволив втекти грабіжникам. Фото: Facebook

На центральному залізничному вокзалі поліцейський дозволив утекти кишеньковим злодіям.

Зняли на відео, як чоловік викрив пару зловмисників. Їм же на допомогу швидко прийшов співробітник поліції Олег Мигалко. Відео опублікував у Facebook очевидець інциденту Сергій Бондар.

"Знову їх спіймав. І що ви думаєте? Підходить якийсь чорт, тиче якесь посвідчення і за куртку тягне мене на вулицю. Виявилось, що це мент з вокзального управління поліції, який прикриває грабіжників, коли вони грабують. Прямо коли їх ловлять, він хапає жертву і дає втекти грабіжникам. Далі все на відео. Дикість ситуації в тому, що один з грабіжників на відео прямо переді мною - Руслан Горват. Він знаходиться в розшуку за десятки крадіжок і за те, що прямо у відділенні відірвав плитку з підлоги та проломив голови чотирьом поліцейським", - йдеться в підписі до відео.

"Дурня вигнали з Академії поліції. Він пішов в "Беркут". Його і з "Беркута" навіть вигнали. Прилаштувався у вокзальній поліції кришувати грабіжників", - розповів він про поліцейського Мигалко.

У столичному кафе Honey, що на Ярославовому Валу, спіймали на крадіжці чотирьох чоловіків. Про це повідомив у Facebook власник закладу, київський ресторатор Станіслав Завертайло.

Зараз ви читаєте новину «На столичному вокзалі поліцейський кришував кишенькових злодіїв - відео». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути