середа, 13 лютого 2019 15:17

На кордоні з Польщею напали на прикордонника

На кордоні з Польщею напали на прикордонника
Правоохоронці із застосуванням сили затримали чоловіків

На пункті пропуску "Краковець" на кордоні з Польщею стався напад на прикордонника.

Напад здійснили два громадяни України, які сьогодні на світанку планували виїхати в сусідню країну мікроавтобусом "Мерседес".

"Прикордонники зафіксували, що на транспортний засіб немає міжнародного страхового сертифікату. Висловлюючи обурення, чоловіки почали вимагати роз'яснення щодо порядку перетину державного кордону. Отримавши необхідні коментарі вони здійснили напад на прикордонника. Після цього заблокувались у своїй автівці", - повідомили у прес-центр Державної прикордонної служби України.

Правоохоронці із застосуванням сили в присутності представників Нацполіції затримали чоловіків та доставили їх у службове приміщення для складання процесуальних документів.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Прикордонник намагався з'їсти хабар

Чоловікам інкримінують "злісну непокору законному розпорядженню чи вимозі військовослужбовця або працівника ДПС України". Порушникам загрожує кримінальна відповідальність за статтею "Погроза або насильство щодо працівника правоохоронного органу".

На Закарпатті затримали голову сільради у Рахівському районі, який може бути спільником контрабандистів, що на смерть збили начальника відділу прикордонної служби "Ділове" Вадима Березенського.

Зараз ви читаєте новину «На кордоні з Польщею напали на прикордонника». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути