Ексклюзиви
середа, 24 травня 2017 18:24

На голову школяра впала двокілограмова деталь від тролейбуса

На голову школяра впала двокілограмова деталь від тролейбуса
14-річний хлопець проходив тротуаром, як на нього впала двокілограмова деталь від штанги тролейбуса. У школяра відкрита черепно-мозкова травма ФОТО: pohnews.org

У Житомирі на голову перехожого впала двокілограмова деталь від штанги тролейбуса. Потерпілого підлітка забрали в лікарню.

Про це повідомив "Експрес.Онлайн".

"Вулицею їхав тролейбус. Раптом із проводів злетіла одна зі штанг і дарилася у великий білборд. Від удару відвалився металевий струмоприймач на кінці штанги. Деталь вагою два кілограми впала з кількаметрової висоти на голову підлітка. У той момент 14-річний школяр проходив тротуаром під білбордом. У хлопця - відкрита черепно-мозкова травма. Потерпілого госпіталізували", - розповіла Алла Ващенко, керівник відділу ГУ НП області.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дитину розчавив пам'ятник Леніну

За цим фактом розпочали кримінальне провадження. Проводять ряд технічних експертиз. Спеціальна комісія вивчає обставини інциденту.

У Запоріжжі під час ДТП обірвалася тролея і впала на пішохода. Водій вантажівки зачепив тролею. Та впала на пішохідний перехід. У той момент дорогу переходила жінка з дитиною. Обірвана тролея вдарила потерпілій по голові. У жінки травмоване обличчя та голова.

Зараз ви читаєте новину «На голову школяра впала двокілограмова деталь від тролейбуса». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути