пʼятниця, 01 червня 2007 17:11

На гей-вечірці в Нідерландах чоловіків гвалтували і заражали ВІЛ

У Нідерландах стає відомо про все більшу кількість чоловіків, які на сумнівних секс-вечірках в Гронінгені, силоміць були інфіковані ВІЛ. Після того, як стало відомо, що зараженню піддалися ще 12 чоловік, органи охорони здоров"я Голландії організували гарячу лінію.

За даними поліції, підозрюваних п"ятеро: четверо чоловіків і одна жінка. Троє підозрюваних чоловіків є гомосексуалістами і носіями ВІЛ. Четвертий передбачуваний злочинець - це наркоторговець.

Жертви стверджують, що на гей-вечірках господарі накачували їх наркотиками, підмішуючи в напої барбітурати й екстазі, гвалтували, а потім навмисно інфікували вірусом імунодефіциту людини, який викликає СНІД. Жертвам за допомогою шприца вводилася кров із ВІЛ, яку брали у ВІЛ-інфікованих злочинців.

Професор Даннер, лікар, який викладає у Вільному університеті в Амстердамі, стверджує, що у того, хто отримує ВІЛ через ін"єкцію, СНІД розвивається практично зі стовідсотковою вірогідністю. Те, що відбулося в Гронінгені, рівносильно вбивству, повідомляє газета Die Welt (переклад на сайті ИноПресса).

Зараз ви читаєте новину «На гей-вечірці в Нідерландах чоловіків гвалтували і заражали ВІЛ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути