пʼятниця, 06 червня 2014 15:05

Миколаївські чиновники-хабарники годину тікали від міліціонерів

Миколаївські чиновники-хабарники годину тікали від міліціонерів
Фото: zik.ua

У Миколаєві, після погоні, було спіймано двох працівників Національної комісії з державного регулювання, що вимагали хабар у підприємців.

Як повідомили Gazeta.ua у прес-службі ГУБОЗ Миколаївської області, чиновники прагнули отримати від керівництва однієї з місцевих лізингових компаній 15 тисяч доларів США. "Під час затримання зловмисники чинили опір і намагалися втекти від правоохоронців на автомобілі. Після майже годинної погоні, співробітники МВС таки затримати підозрюваних", – повідомили у відомстві.

Затримані чиновники свою вину заперечують, стверджуючи, що пакунок із хабаром їм підкинули. Утім, власник підприємства наполягає, що має неспростовні докази їхньої вини. "Окрім переданих грошей, в міліції є запис розмови, в якій від мене вимагали хабар. Вони хотіли отримати гроші за складання акта планової виїзної перевірки компанії без порушень", – зазначив власник компанії.

Нині обидва чиновника затримані і перебувають в СІЗО. Чоловікам загрожує від п'яти до десяти років в'язниці із конфіскацією майна та позбавленням права обіймати певні посади протягом трьох років.

 

Зараз ви читаєте новину «Миколаївські чиновники-хабарники годину тікали від міліціонерів». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути