понеділок, 20 червня 2022 19:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Марченко прокоментував ворожі обстріли Одещини

Марченко прокоментував ворожі обстріли Одещини
Наслідки російських ракетних обстрілів на Одещині. Фото: t.me/odesacityofficial

Від російських обстрілів по Одещині є поранені.

Про це повідомив голова обласної військової адміністрації Максим Марченко.

"Вночі та протягом дня противник здійснив низку ракетних ударів по області. Пошкоджено об'єкти інфраструктури. На жаль, є поранені", - сказав.

Також Марченко звернувся до громадян.

"Водночас, у мережі з'являється багато різної інформації щодо перебігу бойових дій на певних територіях. Але усі повинні розуміти, шо заходи, які проводять військові на тій чи іншій ділянці не можна висвітлювати в той же день і в той самий час, коли проводиться бойова робота. Це створює загрозу життю наших військовослужбовців, а також ставить під удар перебіг бойової роботи", - сказав.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Мародери в Маріуполі продають росіянам крадені прикраси

"Тому ми маємо проявляти терпіння, чекати на офіційні повідомлення і тим самим давати Збройним силам можливість максимально ефективно робити свою роботу і видворяти окупантів з нашої землі. Бережіть себе, тихої всім ночі, слава Україні", - звернувся Марченко.

У понеділок, 20 червня, російські окупанти нанесли по Одеській області 14 ракетних ударів протягом трьох годин, вигорів логістичний продовольчий склад.

З тимчасово окупованого Криму вночі росіяни випустили по Одещині крилаті ракети типу "Онікс". Атакували Білгород-Дністровський район, а ранком - Одесу, повідомляло Оперативне командування "Південь".

19 червня росіяни обстріляли з авіації місто Очаків Миколаївської області. Російські терористи намагалися зруйнувати портову інфраструктуру, але влучили в приватний сектор. Від обстрілу одна людина загинула.

Зараз ви читаєте новину «Марченко прокоментував ворожі обстріли Одещини». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути