Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 17:00

Ляшко розповів, скільки якої зброї захопили сепаратисти у приміщення СБУ Луганська

Ляшко розповів, скільки якої зброї захопили сепаратисти у приміщення СБУ Луганська

Кандидат у Президенти України, лідер Радикальної партії Олег Ляшко з Луганську закликав  українців не бути байдужими і виходити боротися з сепаратистами. Наразі народний депутат знаходиться  біля захопленої будівлі обласного СБУ і закликає сепаратистів схаменутися та перейти на сторону України. 

На своїй сторінці у facebook політик повідомив, що:
"Терористи захопили у приміщенні управління СБУ орієнтовно 300 автоматів, 100 пістолетів, до 20 снайперських гвинтівок. Злочинці - переважно військові і колишні афганці, їх у приміщенні до 150 осіб. Зівак навколо будівлі ще чоловік 300. Серед терористів частина російських диверсантів, їх видає акцент і рублі, які вони мають. По периметру будівлі ще чоловік 10-15 з раціями і зі зброєю.

Дивно, але у захопленому приміщенні СБУ досі не відключили електрику, воду тощо. Терористи вільно користуються комп'ютерами і мобільним зв'язком, координують свою діяльність із зовнішнім світом".

За інформацією Ляшка, завтра-післязавтра терористи планують штурмувати обласну адміністрацію, потім проголошуватимуть створення Луганської республіки у складі Росії. Тому влада має діяти на випередження і не панькатися з терористами.

Також Ляшко звернувся до політиків та народу України

Зараз ви читаєте новину «Ляшко розповів, скільки якої зброї захопили сепаратисти у приміщення СБУ Луганська». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути