вівторок, 15 травня 2007 16:38

Кухар задушив друга, а потім порубав його на 11 частин

Злочин стався в башкирському місті Стерлітамак, коли двоє нерозлучних друзів вирішили разом відзначити свято. Як з"ясувалося в ході розслідування, відносини між приятелями були далеко не ідеальними.

Так, 26-річний хлопець, що працює молодшим кухарем в кафе, дуже заздрив своєму приятелеві, який працював бухгалтером у фірмі і мав високу зарплатню. По визнанню знайомих, через це між чоловіками часто відбувалися конфлікти.

"Я простий кухар і займався тільки тим, що обробляв туші. А він був великим начальником. Це несправедливо", - признався затриманий на допиті.

За даними слідства, в той нещасливий день молоді люди спочатку розважалися в клубі, а потім вирішили продовжити банкет в квартирі, де жив один з приятелів. Проте в самий розпал вечірки друзі, в черговий раз з"ясовувавши "кар"єрне" питання, посварилися.

І в ході цієї сварки кухар накинувся на свого друга, схопив його за шию і задушив. А щоб приховати злочин, молода людина узяла ніж і розчленувала труп приятеля на одинадцять частин. "Зробити це мені допомогли навички роботи кухарем в кафе", - розповів зловмисник слідчим.

Після цього злочинець, розклавши останки по пакетах, відправився на кладовище і розкидав згортки по різних могилах. Як відзначили в прес-службі МВС республіки, останки вбитого виявили перехожі і відразу повідомили в міліцію.

В даний час підозрюваний затриманий і знаходиться в слідчому ізоляторі. За фактом умисного вбивства збуджена кримінальна справа, розслідування продовжується, пише  Правда.Ру
Зараз ви читаєте новину «Кухар задушив друга, а потім порубав його на 11 частин». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути