Ексклюзиви
середа, 28 лютого 2007 14:10

Киргизька опозиція: перший віце-спікер купив свою посаду за $300 тисяч

У інтерв"ю киргизькій газеті "Справа N" колишній глава киргизького уряду Фелікс Кулов, який в даний час представляє Об"єднаний фронт опозиції, заявив, що перший віце-прем"єр Киргизії Даніяр Усенов заплатив за свою посаду $300 тисяч.

Про це, за словами Кулова, йому розповів сам Усенов, поскаржившись при цьому, що робота в уряді не виправдовує витрат. Віце-прем"єр, як розповів Кулов, пояснив свої дії тим, що "не міг не виправдати довіри начальства і мав пройти через парламент", де затверджувалася його кандидатура.

Про реакцію самого Даніяра Усенова на цю публікацію поки не повідомляється. В той же час викриттями Фелікса Кулова вже зацікавилися киргизькі парламентарії. Депутат Азімбек Бекназаров заявив, що висловлені звинувачення кидають тінь на його колег.

- Або ми повинні дати спростування від імені всього парламенту, або для підтвердження легітимності обрання Усенова - провести процедуру перевиборів, - відзначив депутат.

В той же час він відзначив, що Кулов, який володів подібною інформацією, мав відреагувати на неї ще тоді, коли був прем"єром.

- А зараз вже потяг пішов і залишається поливати один одного брудом, - додав Бекназаров.

У свою чергу, депутат Камчибек Ташиєв назвав заяву Кулова "безвідповідальною", заявивши, що колишній прем"єр уподібнився "до бабусь на лавці або нероб, яким більше нічим зайнятися", повідомляє Lenta.ru.

Зараз ви читаєте новину «Киргизька опозиція: перший віце-спікер купив свою посаду за $300 тисяч». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути