Ексклюзиви
понеділок, 17 квітня 2017 18:10

Керівниця психлікарні попалася на корупції

Керівниця психлікарні попалася на корупції
Керівник психлікарні виписувала собі премії ФОТО: 7dniv.info

У місті Охтирка на Сумщині керівницю психлікарні засудили за корупцію.

Про це повідомляє прес-центр прокуратури області.

"Головний лікар КЗ "Обласна спеціалізована психіатрична лікарня" неодноразово видавала накази про прийняття на роботу та переведення на посади. Зокрема, молодшої медичної сестри та буфетниці. А в подальшому звільнення свого сина. Окрім того, керівниця закладу видала низку наказів про призначення себе на посаду лікаря психіатра відділення. Разом із цим вказала виплату для себе надбавки, матеріальної допомоги", - йдеться в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Працівники інтернату крадуть у вихованців одяг та їжу

До суду направили два протоколи. 12 квітня суд першої інстанції завершив розгляд адміністративних протоколів. Колишнього керівника психіатричної лікарні визнали винною. На жінку наклали адміністративне стягнення у вигляді штрафу в розмірі 3,400 тисяч гривень.

Правозахисники розповіли про нелюдські умови в психоневрологічному будинку-інтернаті села Великорибальське Саратського району на Одещині. Там мешкає 450 жінок. Тодішній директор знущався над утриманцями. Голив їм голови, наколював різними препаратами і зачиняв у кімнаті розміром приблизно три на два метри. Там поміщалося тільки ліжко та відро. Після того, як правозахисники публічно розповіли про такі умови, директора звільнили. Розпочали ремонтні роботи. Але очевидних результатів досі немає.

Зараз ви читаєте новину «Керівниця психлікарні попалася на корупції». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути