середа, 17 жовтня 2018 11:12

Катастрофа Су-27: прокуратура вилучила документи

Катастрофа Су-27: прокуратура вилучила документи
Прокуратура розслідує катастрофу Су-27 на Вінничині Фото: УНІАН

Військова прокуратура вилучила льотну документацію та документи на винищувач Су-27, який розбився напередодні у Вінницькій області, проводяться допити свідків щодо обставин вильоту.

Група військових прокурорів Вінницького гарнізону продовжує огляд місця трагедії разом із представниками Міноборони та фахівцями авіаційно-технічної лабораторії. Про це повідомляється на сайті Військової прокуратури Центрального регіону України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Катастрофа Су-27 не зупинить навчання "Чисте небо"

"На даний час на аеродромах у Миргороді та Староконстантинові вилучено льотну документацію та документи на літак. Тривають допити свідків щодо обставин вильоту борта, його технічного стану на момент вильоту, даних об'єктивного контролю тощо", – йдеться в повідомленні.

За фактом катастрофи відкрите кримінальне провадження за ст. 416 Кримінального кодексу України, "Порушення правил польотів або підготовки до них".

16 жовтня близько 17:00 на Вінниччині впав військовий літак Су-27 Повітряних Сил Збройних сил України. Винищувач виконував навчально-бойовий політ у рамках навчань "Чисте небо-2018". Повідомлялося про 2 загиблих пілотів, один із яких - громадянин США.

Зараз ви читаєте новину «Катастрофа Су-27: прокуратура вилучила документи». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути