понеділок, 24 червня 2019 20:13

Із убивцею дружив: нові подробиці жорстокої розправи над 9-річним хлопчиком

Із убивцею дружив: нові подробиці жорстокої розправи над 9-річним хлопчиком
У Києві затримали підозрюваного у вбивстві 9-річного Захара Черевка. Ним виявився 30-річний брат вітчима хлопчика. Фото - obozrevatel.com

9-річний Захар Черевко, вбитий родичем 22 червня у Києві в Дарницькому районі, мріяв бути поліцейським. Зі своїм убивцею хлопчик дружив, вони проводили багато часу разом. Про це розповіла бабуся Захара Любов Анатоліївна.

Вона з онуком проживали в 2-кімнатній квартирі по вул. Вербицького, тут у Захара була своя кімната. А мати з чоловіком, братом чоловіка і їхньою матір'ю жили у 3-кімнатній квартирі по вул. Бажана.

"Захар із ним дружив, хоча тому 30 років. Він часто ходив до мами туди на вул. Бажана. І там із Ярославом грав за комп'ютером. Вони дуже дружили, мало не обіймалися", – розповіла Любов Анатоліївна, передає "Обозреватель".

Того вечора Захар сказав бабусі, що йде проводити інтерв'ю з людьми на вулиці. Жінка здивувалася.

"Кажу, у кого ти будеш питати. Відповідає, у перехожих. Одягнув білу сорочку в сіру смужку, брючки, туфельки, взяв блокнотик із ручкою і пішов. Мабуть, цей Ярослав так його і заманив на озеро, мовляв, будемо займатися розслідуваннями. Захарчик хотів бути пожежним, а потім говорив, що хоче стати поліцейським. Йому завжди подобалися кримінальні розслідування, він дивився такі передачі як "Агенти справедливості ", – згадує жінка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бив ножем і молотком: розкрили подробиці та мотив убивства 9-річного хлопчика

Онука бабуся кинулася шукати вже о 9-й годині вечора. Жінка звернулася в поліцію. Мати хлопчика бачила, що Ярослав повернувся додому в мокрому та брудному одязі. Пояснив, що лазив по смітниках.

Жителі двору, де жив Захар, шоковані. Кажуть, це був дуже хороший і товариський хлопчик. Увесь час намагався допомогти сусідам: піднести речі чи піднятися сходами пенсіонерам.

Бабуся загиблого хлопчика розповідає, що 30-річний Ярослав міг страждати на психічний розлад. Років 10 тому мав травму голови і після цього лікувався в психіатричній лікарні.

Підозрюваного взяли під варту без права на заставу 24 червня. У скоєному він зізнався. Розповів, що покликав хлопчику на озеро буцімто скупатися. Сам напав зі спини. Спочатку хаотично бив ножем у шию та тулуб. Потім кілька разів ударив молотком по голові. До ніг уже мертвого хлопчика прив'язав мотузкою камінець та скинув тіло у воду.

Зараз ви читаєте новину «Із убивцею дружив: нові подробиці жорстокої розправи над 9-річним хлопчиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути