понеділок, 06 січня 2020 11:27

Хотіли відібрати сина: що розповіла мати розстріляного в Каховці чоловіка

Хотіли відібрати сина: що розповіла мати розстріляного в Каховці чоловіка
У Каховці під райвідділком поліції щодня збираються мітингарі, які вимагають розслідувати убивство Володимира Чебукіна. Фото - Сегодня

Мешканець Каховки Херсонської області 26-річний Володимир Чебукін і підозрюваний в його вбивстві останнім часом сварилися.

Володимир приїхав до будинку колишньої дружини після того, як отримав смс-повідомлення, що зможе побачити сина "тільки через суд", розповіла мати вбитого Олена Чебукіна, передає Громадське.

Жінка заявила, що її син часто бував в будинку, де отримав смертельне поранення. Оскільки з колишньою дружиною проживає їхній спільний син.

"Володимир там прожив три з половиною роки. Він любив свою дружину до цього дня, напевно. Він шалено любив свого сина, настільки сильно. Ми з онуком спілкувалися, він постійно до нас приходив. у нього тільки були слова: "Татко", "Мій татко", "Де мій татко" ... Ми були в хороших відносинах з нашими сватами, вони були з нами в реанімації, коли все це сталося", - сказала вона.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Убивство в Каховці: слідчі на місці злочину змивали кров із паркану

Додала, що останнім часом відносини між її сином і колишньою невісткою погіршилися. Володимир одного разу сказав, що нинішній чоловік його колишньої дружини Юрій говорив про намір "відсудити" дитину.

"Він настільки сильно любив сина, що його могли викликати на якусь провокацію, поїхати розбиратися ... Під'їхавши туди, він 100% не очікував, що таке може трапитися ... У ніч вбивства з'ясувалося, що у Володимира і нинішнього чоловіка його колишньої дружини була довга переписка, вони сварилися між собою. Були свідки, які говорили, що у них були постійні скандали", - сказала жінка, зазначивши, що телефон загиблого вилучили правоохоронці.

1 січня Володимир Чебукін прийшов до колишньої дружини. Між ним і її співмешканцем виник конфлікт, під час якого Чебукін нібито вистрілив в бік опонента з травматичного пістолета, але не поранив його. Власник будинку зробив у відповідь кілька пострілів з карабіна. Чебукіна забрали до лікарні, але через 2 дні він помер. 29-річного стрільця 4 січня суд заарештував на 60 діб за підозрою в скоєнні умисного вбивства. У Чебукіна стріляв колишній міліціонер, оперуповноважений, який працював в правоохоронних органах до 2012 року. Разом з ним і екс-дружиною вбитого в будинку відпочивав співробітник Каховського райвідділу поліції.

Зараз ви читаєте новину «Хотіли відібрати сина: що розповіла мати розстріляного в Каховці чоловіка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути