Ексклюзиви
середа, 21 березня 2018 15:34

Харківська трагедія: свідок аварії розповів нові подробиці

Харківська трагедія: свідок аварії  розповів нові подробиці
У Київському райсуді Харкова слухають свідків масштабної аварії. Підозрювані у загибелі та каліцтві 11 людей — Олена Зайцева та Геннадій Дронов. Фото - УНН

Сьогодні, 21 березня, свідок Роман Пятєлін дає свідчення у Київському райсуді Харкова у справі щодо смертельної харківської ДТП.

У вечір масштабної ДТП він їхав за автомобілем Volkswagen, яким кермував Геннадій Дронов, передають УНН.

"Я стояв за Volkswagen на перехресті. Справа побачив, як їде машина, з боку "Дитячого світу" на Сумській. Це був Lexus. Перед перехрестям я побачив, як і Lexus, і Volkswagen прискорилися. Сталося зіткнення. Я проїхав перехрестя, припаркував машину і кинувся на допомогу людям. На узбіччі лежало багато людей. Жінка вся в крові намагалася встати, але я їй не дав. Потім приїхали "швидкі". Стоп-лінії не було — вона була стертою. Конкретно, коли поїхав Touareg (на який сигнал світлофора. - Gazeta.ua) — я не пам'ятаю, я не побачив цього. Lexus нісся дуже швидко. Коли нісся Lexus — горів нам зелений вже. Коли Lexus виїхав на перехрестя, він почав йти вправо, ближче до узбіччя і прискорюватися", — розповів свідок.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Харківська трагедія: Зайцева розповіла про момент аварії

Пятєлін — перший з 15 свідків ДТП від сторони обвинувачення, кого допитає суд. На допит викличуть ще 14 свідків. Наступне засідання відбудеться 2 квітня.

7 березня Київський районний суд Харкова закінчив допитувати потерпілих у справі про резонансну ДТП на вул. Сумській. У залі суду висловилися Оксана Євтєєва - в аварії вона втратила чоловіка і сестру, Ігор Берченко - батько Оксани та загиблої Діани, батько загиблої Наталі Умаєвої, Юрій Фабріс - брат і дядько загиблих Алли та Анастасії Сокол. Також допитали пасажирку Lexus - подругу Олени Зайцевої.

Зараз ви читаєте новину «Харківська трагедія: свідок аварії розповів нові подробиці». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути