понеділок, 10 грудня 2018 18:10

Грабіжники напали на будинок підприємця: господарі поранені

Грабіжники напали на будинок підприємця: господарі поранені
У Сумах грабіжники вдерлися до 2-поверхового будинку місцевого підприємця. Фото - vn.20minut.ua

У Сумах 10 грудня грабіжники вдерлися до 2-поверхового будинку місцевого підприємця. Напад трапився о 4.40 ранку по вул. Ботанічній, 17.

Власники будинку – батько та син – чинили опір зловмисникам. В результаті отримали поранення із травматичної зброї, розповіли у відділі комунікації поліції області.

"До поліції звернулася жінка. Повідомила, що невідомий з маскою на обличчі проник через вікно до її будинку та наніс поранення її чоловіку та сину. З'ясувалося, що нападників було кілька. Розбивши вікно, вони проникли до будинку. Почувши брязкіт скла, власник будинку та його син вийшли на шум, не розгубилися і дали зловмисникам опір. Тікаючи, один з них з травматичної зброї поранив обох чоловіків. У старшого травма лівої кисті, у молодшого – поранення плеча", - розповіли в поліції.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пограбували квартиру футболіста

На місці події працюють слідчі та експерти. В поліції за фактом розбійного нападу вже відкрили кримінальне провадження. З'ясовують особи нападників та встановлюють їх місцеперебування. У місті ввели план "Сирена".

В Українці на Київщині 55-річний чоловік забив на смерть злодія, який заліз до нього в будинок. Злочин намагався приховати. Тіло вбитого грабіжника замотав у поліетилен та вивіз до лісосмуги.

Зараз ви читаєте новину «Грабіжники напали на будинок підприємця: господарі поранені». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути