Ексклюзиви
понеділок, 26 жовтня 2020 14:18

Голова дільничної комісії виштовхала за двері спостерігача і зникла

Голова дільничної комісії виштовхала за двері спостерігача і зникла
У Миколаєві голова дільничної комісії виштовхала спостерігачку Комітета виборців України Тетяну Куємжи а кандидата в депутати Станіслава Мартіросова за двері. Після цього вона зникла з дільниці Фото: novosti-n.org

У Миколаєві голова дільничної комісії виштовхала спостерігачку Комітету виборців України Тетяну Куємжи і кандидата в депутати Станіслава Мартіросова за двері. Після цього вона зникла з дільниці.

Після 4:00 Куємжи та МАртіросову вдалося знову потрапити на дільницю №480764 в обласному палаці культури, пишуть "Новини-N". Тут вже були розкриті урни для голосування і не розпочали підрахунок голосів. Кандидат прибув на дільницю о 00:00, щоб з'ясувати причину зволікання. З тією ж метою туди приїхала спостерігачка КВУ. Кілька годин їм довелося чекати, бо всередину їх не пустили.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Чоловік поцупив з виборчої дільниці бюлетені

На місце викликали поліцію. Кандидат і спостерігачка написали заяву.

"Коли поліція поїхала, я зателефонувала на гарячу лінію Комітету виборців України. У свою чергу юрист із Києва подзвонила голові Заводської районної комісії і вона приїхала на місце", - розповіла Тетяна Куємжі.

З головою районної комісії до приміщення спробували потрапити Мартіросов і Куємжі. Однак голова дільничної комісії перешкодила їм.

"Нас все одно не пустили, вигнали. Після цього глава Заводської ТВК із ними розмовляла, переконала їх нас пустити. Тільки після цього ми потрапили всередину", — розповіла Тетяна.

Коли члени комісії почали відкривати урни й діставати бюлетені, голова ДВК виштовхнула спостерігачку і Мартіросова за межі дільниці і зникла.

У Синельниківському районі Дніпропетровської області на 2 дільницях виявили фальшиві бюлетені. 5 виборчих бланків мали ознаки підробки. Порушили кримінальне провадження за підроблення виборчої документації. Якщо винних знайдуть, їм загрожує перебування за ґратами – від 3 до 7 років.

Зараз ви читаєте новину «Голова дільничної комісії виштовхала за двері спостерігача і зникла». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути