Ексклюзиви
вівторок, 31 липня 2007 09:03

Генерал міліції звинувачує керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій

 Колишній начальник Головного управління МВС у  Києві генерал-лейтенант міліції Віталій Ярема звинувачує керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій і використанні адміністративного ресурсу під час виборчої кампанії.

Ярема, зокрема, заявив: "Я знаю, що ті одіозні фігури, які сьогодні працюють в керівництві МВС, застосовуватимуть всякі, зокрема незаконні методи, для фальсифікації виборів, і особливо для використання адмінресурсу під час проведення передвиборної кампанії".

За його словами, вже сьогодні робиться неможливою робота частини міліційного керівництва, яке не хоче миритися з такою політикою.

При цьому Ярема навів ряд прикладів. Зокрема, за його словами, "виписуються з міст мешкання студенти учбових закладів МВС і прописуються в гуртожитках міста Києва з метою мати контроль над виборчим процесом", звільнені з посад керівники оперативних служб, які не погоджуються виконувати злочинні накази, - "керівник служби зовнішнього спостереження і керівник служби оперативно-технічних засобів".

"У місті Києві ці керівники звільнені, не дивлячись на те, що вони мають величезний досвід роботи", - наголосив Ярема, додавши, що один з керівників оперативної служби був звільнений на підставі роздруку його розмови по телефону з начальником Державної служби охорони Валерієм Гелетеєм.

Водночас, Департамент зв"язків з громадськістю МВС України розповсюдив заяву, у якій спростував ці заяви Яреми.

За матеріалами УНИАН

Зараз ви читаєте новину «Генерал міліції звинувачує керівництво МВС у підготовці до фальсифікацій». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути