Ексклюзиви
пʼятниця, 02 листопада 2007 13:47

Газета "Хрещатик" випадково розмістила "не те" привітання Олесю Довгому (ФОТО)

Вчора, 1 листопада, заступник міського голови і секретар Київміськради Олесь Довгий відзначав свій 27-й день народження.

Неочікуваним цього дня для іменинника, мабуть, стало незвичне привітання, яке опублікувала редакція газети "Хрещатик". Висловити свою "честь і повагу" Довгому вирішив депутат Київради від БЮТ Юрій Дмитрук.


Із достовірних джерел вдалося дізнатись, що редакція "Хрещатика" дізналась про текст лише вранці, та й то лише після того як в.о. головного редактора Денис Жарких приїхав з редколегії Київської мерії.

Після цього газету відвідав радник столичного мера Казбек Бектурсунов, який вирішив знайти винного у даній ситуації. Найпершим винуватцем виявився керівник інформаційного центру Альберт Потапов, який і передав дане вітання на верстку. Замикаючою ланкою у цій ситуації був випусковий редактор Антон Петров, від якого і вдалось отримати усю інформацію про подію.


Слід зазначити, що муніципальна газета "Хрещатик" є комунальним підприємством Київської ради.

Проте все ж святковий ранок для Олеся Довгого починався дуже добре. За повідомленням VIP-ua, першими його привітали батьки, а потім бабуся з дідусем і Президент Віктор Ющенко. Крім того, Олесь Довгий отримав привітання від "космічного мера" Леоніда Черновецького, глави Секретаріату Президента Віктора Балоги, голови Київської обласної державної адміністрації Віри Ульянченко, лідера "Європейської партії України" Миколи Катеринчука та інших державних і політичних діячів.

А з самого ранку юний секретар ходив у церкву до сповіді, хоча, за його словами, робить це, зазвичай, перед Пасхою. Можливо, причиною цього стали сором перед виборцями за столичного градоначальника, а, можливо, приховані грішки за стінами КМДА.

"Газета по-українськи"

Зараз ви читаєте новину «Газета "Хрещатик" випадково розмістила "не те" привітання Олесю Довгому (ФОТО)». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути