Ексклюзиви
неділя, 21 квітня 2019 10:21

Двоє школярок планували масове вбивство: їх затримали

Двоє школярок планували масове вбивство: їх затримали
Жертвами мали стати щонайменше дев'ятеро людей. Фото: Times Free Press

Дві 14-річні школярки в американському штаті Флорида планували масове вбивство з використанням вогнепальної зброї. Жертвами мали стати щонайменше 9 людей.

Про це пише видання The Daily Beast.

"Двох 14-річних дівчат, учениць середньої школи містечка Ейвон Парк заарештували через продуману змову щодо вбивства 9 людей", — зазначає видання.

Вони склали ретельний план із іменами 6 обраних жертв, а також кодовими абревіатурами щодо інших. Ці записи були зібрані до теки під назвою "Проект 11/9" із позначками "приватна інформація" й "не відкривати", яка була знайдена вчителем.

Дівчата спланували, де придбати вогнепальну зброю, що одягти та як спалити тіла, щоби позбавитись їх, використовуючи автомобіль. Мали намір "заманити" жертв на місце запланованого вбивства.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Помер найжорстокіший серійний вбивця України

Ученицям загрожують звинувачення за 9 пунктами змови з метою вбивства, а також за 3 пунктам змови з метою викрадення. Засідання щодо обвинувачення заплановане на понеділок.

12-річна дівчина та її 11-річна подруга у жовтні торік сховались у вбиральні однієї зі шкіл міста Барту, штат Флорида, щоб убити учнів молодших класів і випити їхню кров. Так сподівались стати ближчими до Сатани. Планували вбити щонайменше 15 осіб.

Зараз ви читаєте новину «Двоє школярок планували масове вбивство: їх затримали». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути