Ексклюзиви
четвер, 13 травня 2021 18:10

Душили ременем від сумки й били: на таксиста напали пасажири
3

На Черкащині чоловік і жінка намагалися вбити таксиста.

Урятував його інший водій, який їхав повз і зупинився. Кривдники помітили стороннього й утекли до лісу, повідомили в пресслужбі поліції Черкаської області.

"11 травня приблизно о 17:00 до поліції міста Канева звернувся місцевий житель, який повідомив про напад на нього. Таксист розказав, що на автовокзалі до нього в авто сіли пасажири й попросили підвезти до села Степанці. Потім вони зупинялися біля магазину, щоб придбати пляшку горілки й цигарок. Уже за містом, на прохання пасажирів, вони змінили напрямок, щоб заїхати справити фізіологічні потреби. Тоді, на узбіччі дороги дівчина, яка сиділа позаду водія, накинула на його шию ремінь від сумки й почала душити, а чоловік завдавав ударів кулаком в обличчя та пляшкою по голові потерпілого. Керманич відбивався та, відчинивши двері, спробував вибратись із салону, - ідеться в повідомленні.

Після того, як нападники втекли, таксист разом із водієм, який став свідком інциденту, викликали поліцейських. Вони майже відразу вийшли на слід злочинців. Ними виявилися 25-річна мешканка села Бобриця й 31-річний житель села Майданівка Черкаської області.

Пасажири били таксиста і душили ременем від сумки
Фото: ch.npu.gov.ua
Нападниками виявилися 25-річна жінка та 31-річний чоловік
Врятував таксиста водій, який їхав повз

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пасажир встромив ножа таксисту в груди

З'ясувалося, що до того, як чоловік і жінка напали на таксиста, у Каневі, на вулиці Шевченка, вони побили й пограбували чоловіка, забравши у нього пакет із продуктами.

Лиходіям уже вручили підозру й невдовзі оберуть запобіжний захід.

Слідство триває.

У Шостці Сумської області на 25-річного таксиста напали пасажири. Вони погрожували йому зброєю та вбивством, тож чоловіку довелося на повному ходу вистрибувати з авто.

Зараз ви читаєте новину «Душили ременем від сумки й били: на таксиста напали пасажири». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути