Ексклюзиви
вівторок, 25 червня 2019 09:16

ДТП під Полтавою: на кандидатку в депутати наїхав мікроавтобус

ДТП під Полтавою: на кандидатку в депутати наїхав мікроавтобус
На кандидата в депутати наїхав мікроавтобус. Фото: facebook.com

У ДТП у Лубнах Полтавської області на кандидатку по мажоритарному виборчому округу №148 Анастасію Ляшенко, редакторку обласного тижневика "Наша спільна справа" наїхав мікроавтобус Mercedes Sprinter.

ДТП сталося 24 червня близько 12:00 на вулиці Монастирській, 50, коли жінка йшла тротуаром.

Анастасія розповідає, що йшла від будинку до роботи своїм звичайним маршрутом. Проходила біля магазину техніки, намагалася обійти мікроавтобус, припаркований на тротуарі, автомобіль почав здавати назад. У цей момент кандидат у депутати була позаду "Спринтера", - повідомляють Факти.

"Не буду стверджувати, зробив він це навмисно або з необережності. Але я в один момент впала на асфальт, опинившись під колесами авто, яке продовжувало рухатися далі: у мене сумка в одну сторону полетіла, телефон - в іншу", - розповідає Анастасія Ляшенко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 15-річного підлітка поранили з автомата

За словами жінки, від смерті її врятувала лише випадковість і частка секунди. Вона почала вибиратися з-під коліс мікроавтобуса, вчепившись у газон. Водій помітив Анастасію та загальмував.

"Після цього кинувся до мене: "Куди вас відвезти?" Від шоку не могла вимовити ні слова...", - підсумувала Ляшенко.

Медики діагностували забій правого стегна, тріщину кістки таза, закриту черепно-мозкову травму та струс. Анастасія відмовилася від госпіталізації з лікарні й вирушила до виборчого штабу.

"За даним фактом відкрито кримінальне провадження. Особу водія відразу встановили, оскільки він не намагався втекти з місця злочину. Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за ст. 286 "Порушення правил безпеки дорожнього руху", - повідомили в Нацполіції Полтавської області.

Травми кандидата у депутати кваліфікують як середньої тяжкості. Проводиться судова медична експертиза, після чого водієві оберуть запобіжний захід.

У Києві на Осокорках відвалився шматок шляхопроводу. Упав на автівку, що проїжджала повз.

Зараз ви читаєте новину «ДТП під Полтавою: на кандидатку в депутати наїхав мікроавтобус». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути