Ексклюзиви
неділя, 18 березня 2018 09:51

Дружину французького режисера облили кислотою у Дніпрі

Дружину французького режисера облили кислотою у Дніпрі
Лікарі рятують зір дружині відомого французького режисера, яку у Дніпрі облили кислотою. Фото - ТСН

У Дніпрі дружині французького режисера Оліаса Барко - Любові Барко облили обличчя кислотою. Лікарі борються за праве око дніпрянки. Жінка певна – її замовив колишній чоловік. Після розлучення він не віддає дружині їхнього сина.

Її новий чоловік - французький режисер, підтримує кохану і вимагає від українського правосуддя якомога швидше посадити замовника й виконавця за ґрати. Про це йшлося у сюжеті ТСН.

Напад на жінку стався біля кафе, в якому вона була із друзями. Люба згадує - вийшла забрати квіти в кур'єра нібито від колишнього чоловіка. Але замість кур'єра із квітами Люба побачила хлопця з пляшкою.

"Він йшов у капюшоні і в момент, коли він проходив біля мене, я побачила пляшку в його руках. Буквально за секунду я почала задихатися і зрозуміла, що падаю з ніг", - розповіла Любов Барко.

Першу допомогу жінці надали друзі. Далі її рятували медики лікарні ім. Олександра Мечникова, куди Любу доправили у критичному стані. Концентрована оцтова кислота спалила жінці обличчя, шию, дихальні шляхи й очі. Найбільше постраждало праве око. У Дніпрі лікарі зробили все можливе, але зір відновити не змогли.

Люба розповідає - колишній чоловік украв в неї дитину і не віддає. 2-річного Платона мати бачить не більш як двічі на тиждень, лише годину. Завжди під пильним оком колишнього чоловіка і за зачиненими дверима. Органи опіки та правоохоронні органи не допомагають, каже Люба. За її словами, заможна родина її колишнього має там зв'язки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Американських туристок облили кислотою

Наразі праве око Люби рятують брюссельські лікарі. Прогнози не надто добрі, бо вона мала опік ока найвищого ступеня. Можливість для відновлення ока доволі низька, але вона існує. Вже є зона, яка починає відновлюватися, що є доброю новиною.

За фактом нападу поліція відкрила кримінальне провадження.

"Триває досудове слідство. Ми чекаємо на те, щоб заявниця надіслала нам довідку, який саме ступень тілесних ушкоджень в неї є. Можливо, тоді буде перекваліфікація на більш тяжку статтю. Офіційно письмового повідомлення про підозру нікому не вручено", - розповіли у поліції.

Родині народного депутата від "Самопомочі" Єгора Соболєва та телеведучої Марічки Падалко надійшов анонімний лист із погрозами. В ньому невідома людина сварить Єгора Соболєва, повторюючи тези про "дестабілізацію", "роботу на Москву" і т.п. Наприкінці листа автор погрожує облити кислотою дітей.

Зараз ви читаєте новину «Дружину французького режисера облили кислотою у Дніпрі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути