Ексклюзиви
понеділок, 07 квітня 2014 03:00

Доньку свободівця підстрелили за те, що відмовилася проводити незаконні махінації з землею

Доньку свободівця підстрелили за те, що відмовилася проводити незаконні махінації з землею

5 квітня в Шполі підстрелили доньку місцевого свободівця Людмилу Римар за те, що вона відмовилася проводити незаконні махінації з землею. Про це УНН повідомили у прес-службі ВО "Свобода".

"Удень в офіс до Людмили Римар, яка працює землевпорядником, прийшов представник підприємства "Українські аграрні традиції" Валентин Тупота та вимагав підписати документи на переоформлення земельних ділянок. Жінка відмовилася, оскільки документи не відповідали чинному законодавству. Візитер був налаштований агресивно, проте йому довелося піти.

Пізніше він зателефонував Людмилі та попросив зайти до нього в офіс, переглянути виправлення. Після того, як жінка прийшла, вона виявила, що Тупота п'яний; той почав погрожувати жінці, виламувати руки, а потім взагалі почав стріляти. З 8 пострілів злодій двічі влучив: одна куля застрягла у Людмили в нозі, друга пройшла навиліт", - йдеться в повідомленні.

Зараз жінка перебуває в реанімації.

Злочинця затримала міліція, відкрито кримінальну справу. Проте підозрюваного чомусь одразу відпустили, мотивуючи це тим, що він "занадто п'яний".

Зараз ви читаєте новину «Доньку свободівця підстрелили за те, що відмовилася проводити незаконні махінації з землею». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути